Druhá valná hromada U Baštů, 23. 7. 2013

Obecné

Po náročném tréninku v letním vedru včera proběhla druhá valná hromada SK Svěráku. Z akcionářů chyběli pouze Veselík Miroslav a Měchura Marek. Na programu bylo vzájemné poplácávání se po zádech a šíření moudrosti po celém Baštově podniku. Setkání v samém závěru ozvláštnila svou přítomností také Káča, které patří dík za návrh loga SK a také za grafické práce při přípravě dresů.

Bod 1: sportovní plán

Konsolidovali jsme závodní výhled na nadcházející období. Původní plán z června jsme rozšířili o srpnový výlet do Kutné hory na nápaditý závod Dačického 12. Též přibyl Pilman, který svou kopcovitou tratí pořádně prověří naší triatlonovou divizi, a také jsme se předběžně dohodli na podzimním maratonu v Drážďanech, kde by si svou maratonskou premiéru mohli odbýt Radek a možná i Vít, v doprovodu Honzy a mě.

Sumarizace:

• 10.8. Dačického 12
  • 24.8. Pilman, mistrovství ČR ve středním triatlonu
  • 21. 9. Babický Trail, čtvrtmaraton s neopakovatelnou atmosférou
  • 29. 9. Běchovice, klasická silniční desítka
  • 5. 10. Hrádek-Žitava, sudetská silniční perla s internacionálním nádechem
  • 10. 10. Běh na Petřínskou rozhlednu, šílený závod, který možná znovu vyhraje šílený Pechek
  • 12. 10. Běh o Únětickou 10, závod provoněný pivem
  • 20.10 Morgenpost Dresden MarathonStará baba

Podzimní období bude náročné a kdo si nepřetrhne alespoň jeden sval či šlachu, je baba. A těch zatím máme v klubu málo.

Bod 2: holky

Proto se vrcholní představitelé klubu rozhodli zahájit jejich nábor. Máme zprávy, že existuje určitý zájem ze strany dvou kamarádek naší prozatím jediné členky Markéty, takže je Markéta osloví s nabídkou smlouvy a uvidíme. Dále by mohly naše ženstvo posílit  partnerky našich opor Honzy a Vojty, tedy Míša s Valerií. Obě tyto nadějné a perspektivní atletky ostatně již zakusily, jak chutná takový trénink Svěráku.

Bod 3: soustředení

Posledním bodem jednání bylo soustředění, které jsme v Markově nepřítomnosti naplánovali na jeho chalupu ve Vysokém nad Jizerou, či případně k Ondrovi na Královéhradecko. Termínově by se jednalo buď o víkend na přelomu srpna a září (31.8. až 1.9), nebo pak 14.9 až 15.9. Tak aby byla příprava ideálně načasována před vlnou hlavních závodů. Prosím každého, aby se vyjádřil v anketě.

[polldaddy poll=7273212]

Vojtěch